Foci

2009.02.06. 03:28

Nem voltak egy súlycsoportban

<b>Szombathely </b> - A törökországi edzőtáborozást követő első hazai előkészületi mérkőzésén a Szombathelyi Haladás magabiztos játékkal 6:1-re legyőzte az NB III-as Répcelak együttesét.

Tóth Gábor

Haladás: Gőcze (Szép, 45.) - Csontos (Maikel, 45.), Guzmics, Lengyel, Tóth P. (Devecseri, 45.) - Kovács Zs., Simon Á. (Molnár, 45.), Kovács I. (Vörös, 45.) - Skriba (Andorka, 45.), Oross (Simon A., 45.), Sipos (Rácz, 45.). Edző: Csertői Aurél.

Répcelak: Heinrich - Németh Z., Szabó R., Szandi - Tamási, Jakab, Takács P., Tóbiás (Tóth Zs., 78.), Pokmecz - Pezenhófer, Takács Sz. Edző: Tóth Zsolt.

A Haladásból ezúttal is hiányzott a maródi Schimmer, Rajos és Tóth Norbert, az óvatosság kedvéért Kenesei is kihagyta a meccset, és nem lépett pályára a beteg Rózsa, valamint a kisebb sérüléssel bajlódó Balassa és Iszlai sem. A vendégeknél sérülés és betegség miatt Varga Gábor, Csordás, Süle és Varga Tibor hiányzott. A szombathelyi gárda a mérkőzés elejétől fogva kapujához szegezte ellenfelét, a félidő közepén vezetést is szerzett, ám egy kontrát kö- vetően némi meglepetésre egyenlített a Répcelak. A hazaiak lendületét nem törte meg a találat, Skriba szemfüles, majd Simon Ádám bombagóljával biztos előnyt szereztek a félidőre. Szünet után is a frissen, olykor szemre is tetszetősen futballozó zöld-fehér gárda akarata érvényesült, amely - bár sok helyzetet kihagyott - végül alaposan kitömte ellenfelét. - Gólszerzők: Skriba a 24. és a 34., Simon Á. a 38., Simon A. az 54., Vörös a 80., Andorka a 88., ill. Takács Sz. a 27. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!