Foci

2012.06.08. 06:18

Német aranyra számít az EB-n

Horváth Gábor, a Videoton FC négyszeres válogatott védője, a holland Den Haag jelenlegi játékosa német sikert vár az EB-n.

Matók János

A holland Den Haag játékosa, ifj. Horváth Gábor itthon tölti a szabadságát, az esküvőjére készül, de természetesen figyelemmel kíséri az EB-t.

- Miután nagyon jól felkészített csapatok játszanak majd az EB-n, rendkívül izgalmas és élménydús mérkőzésekre számíthatunk. Az is örömteli, hogy rengeteg nagy egyéniséget láthatunk majd, de arra kíváncsi leszek: milyen formát mutatnak azok a játékosok, akik a BL-ben, az EL-ben és a bajnokságban rendkívül sok mérkőzésen léptek pályára. Úgy gondolom, hogy az úgynevezett halálcsoportokban nagyon éles derbiket láthatunk majd. Lehet, hogy meglepő, amit mondok: bár Hollandiában futballozok, de szerintem a hollandok nem jutnak tovább, mert szerintem a németek és a portugálok egységesebbek. A végső győzelemre is a németeket tartom esélyesnek, de a számomra szimpatikus horvátoknak is szurkolok. Nyilván lesznek meglepetések az EN-n, s lesz olyan kiscsapat - mint például 2004-ben a görögök -, amely sok örömöt okoz majd a szurkolóinak. A lengyelgörög nyitányon pedig döntetlenre számítok - mondta ifj. Horváth Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!