Foci

2014.01.12. 18:27

Öregednek, de jól fociznak

Szentgotthárd - A 28. Perfect Change Alpokalja Kupa kispályás focitornán az Öregedő Körmendiek gárdája nyerte az Andante Retro Öregfiúk Kupát.

Tóth Gábor

Az Alpokalja Kupa betétprogramjaként kiírt 2. Andante Retro Öregfiúk Kupán négy veterán, rutinos futballistákat felvonultató csapat vett részt: az All Stars Holding–Spagetti, a Hétház FC, az Old Boys Mámor és az Öregedő Körmendiek. Mindenki játszott mindenkivel, 2x15 perces meccseket láthatott a szépszámú publikum. A legjobbnak – nagy csatában, két győzelemmel, egy vereséggel – az Öregedő Körmendiek gárdája bizonyult, így a tavaly ezüstéremig jutó csapat ezúttal a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Második lett az All Stars Holding–Spagetti, harmadik az Old Boys Mámor, negyedik pedig a Hétház FC. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők jövőre szeretnék több csapat számára elérhetővé tenni az öregfiúk tornát.

A tornagyőztes Öregedő Körmendiek névsora: Farkas Zoltán, Baranyai Sándor, Spaits Csaba, Illés Gábor, Elekes Zoltán, Somogyi András, Vaspöri Zoltán, Buti Tibor, Ostrom János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!