Foci

2007.08.23. 02:28

Rajos pihenőn

<b>Szombathely</b> - Az orvosok szerint hat hét pihenő vár a Szombathelyi Haladás belbokatörést szenvedő középpályására, Rajos Gáborra.

Tóth Gábor

A zöld-fehérek trénere, Csertői Aurél, egy ideig kénytelen lesz nélkülözni Rajos Gábort. A 24 éves futballista vasárnap, a bajnokság második fordulójában Mosonmagyaróváron szenvedett sérülést, a diagnózis szerint belbokatörést.

- A 20. percben csináltam egy gyors irányváltást, és olyan érzésem volt, mintha kifordult volna a bokám - elevenítette fel a történteket Rajos Gábor. - A félidőben Tebeli Gyuri bácsi lekezelte a sérült testrészt, és folytattam a játékot. Kicsit ugyan fájt a bokám, de a meccset végigjátszottam. Másnap azonban nagyon bedagadt a lábam, és nem tudtam ráállni. A röntgen belbokatörést mutatott ki. Szerencsére ez nem olyan komoly sérülés, a csont nem mozdult el. Egy hét teljes pihenőt írt elő az orvos, nem mozgathatom a lábam, nem állhatok rá. A következő öt hétben pedig nem terhelhetem, s csak azután kezdhetem az edzéseket. Két hét múlva megyek kontrollra, remélem, hogy a vártnál gyorsabban gyógyulok, és mondjuk négy hét múlva már téningezhetek.

- Sajnos a felkészülésem sem volt problémamentes - folytatta Rajos Gábor. - Hosszabb-rövidebb időt hasfalhúzódás, majd a mandulám miatt is ki kellett hagynom. Végre utolértem magam, erre tessék, megint megsérültem. Nagyon remélem, hogy nem lesz szükség hat hétre a felépülésemhez, mert ez azt jelentené, hogy számomra véget ért az ősz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!