Foci

2006.07.01. 02:28

Rend, fegyelem, törvényesség

Az öt héttel ezelőtti függőben maradt témák végére pont került a Puskás Ferenc Stadion Iharos-termében tartott összejövetelen elfogadták a taval ...

Mórocz Zsolt

Az öt héttel ezelőtti függőben maradt témák végére pont került a Puskás Ferenc Stadion Iharos-termében tartott összejövetelen elfogadták a tavalyi mérleget és közhasznúsági jelentést, valamint az idei szakmai és pénzügyi tervet is. A küldöttek emellett megszavazták, hogy a jövőben a Magyar Labdarúgó Szövetségben működjön önálló kisebbségi, női és futsal bizottság is. A közgyűlést követően informális egyeztetést tartott az elnökség, s ezen döntés született, hogy a reorganizációs hitelekkel kapcsolatos további egyeztetésekre és ezek nyomán esetleges határozathozatalra a keddi rendkívüli elnökségi ülésen kerüljön sor. A szövetség vezetése változatlanul kitart korábbi álláspontja mellett, hogy üzleti megfontolások alapján - amennyiben ehhez az érintett klubok és szervezetek is hozzájárulásukat adják - kell rendezni azoknak az adósoknak a helyzetét, amelyeknek a 2006-2007-es bajnokságra benyújtott nevezését a versenybizottság június 19-én elsőfokon elutasította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!