Foci

2009.07.09. 02:28

Répcelak-FTC öregfiúk találkozó

Répcelak - Pénteken 19 órakor a húsz évvel ezelőtti MNK-meccsre emlékezve Répcelak-FTC öregfiúk találkozót rendeznek a vasi városban.

Pum András

Remek sorozatot produkált 1989-ben az akkor még Magyar Népköztársaság Kupa néven futó sorozatban a répcelaki futballcsapat. A Répcelaki Bányász előbb a válogatottakkal teletűzdelt Veszprémet, majd a Kiprich, Plotár, Vincze nevével fémjelzett Tatabányát búcsúztatta. 

A négy közé jutásért a Ferencváros várt a répcelakiakra. Az első meccsen, Répcelakon, 3:0-ra nyertek zöld-fehérek, míg az Üllői úton a Fradi 4:1-re diadalmaskodott. 

A kettős vereség ellenére felejthetetlen élménnyel gazdagodtak a vasi focisták, akik elhatározták: a húsz évvel ezelőtt szerepelt játékosokkal és a 90-es évek sztárjaival megismétlik az akkori találkozót. 

Pénteken, 19 órakor ifj. Szarka Zoltán bíráskodása mellett csap össze a Répcelak és az FTC öregfiúkcsapata. A vendég FTC illusztris kerettel érkezik: Kollár József, Szűcs Mihály, Limperger Zsolt, Hrutka János, Keller József, Topor Antal, Bánki József, Páling Zsolt, Kincses Sándor, Nagy Zsolt, Wukovics László, Dzurják József, Fischer Pál, Dukon Béla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!