Foci

2009.10.17. 02:27

Répcelakra látogat a listavezető Veszprém

Körkép - A labdarúgó NB III. hétvégi fordulójában Répcelakra a listavezető Veszprém érkezik. A megyei összecsapáson a még győzelem nélkül álló Celldömölk a Körmendet fogadja.

Pum András

Sárvár-Lipót-Pékség (vasárnap, 15.00). - Németh József: - Nem csak a lipóti kenyér, hanem a futballcsapat is híres, hiszen feljutása óta mindig az élmezőnyben tanyázik riválisunk. Szoros meccset várok. Összeállítás: Szakos - Horváth, Varga, Keveházi, Balassa (Szigeti) - Szabó, Vadász, Máté, Vajda, Borsi (Varga G.) - Szalay (Gosztolya).

Répcelak-Veszprém (vasárnap, 15.00). - Tóth Zsolt: - Egyértelműen a listavezető a meccs esélyese, a pontszerzéshez minden erőnkre, tudásunkra és némi szerencsére is szükségünk lesz. Öszeállítás: Heinrich - Ulrich, Kiss Z., Varga G., Szandi - Csordás, Bujtás, Baranyai, Takács - Tamási, Takács.

Szombathelyi Haladás II.-Csesztreg (vasárnap, 15.00, Illés akadémia műfű). - Máté Csaba: - Fontos, hogy fiataljaink a legutóbbi sárvári meccs után a Csesztreg ellen is átmentsék jó formájukat. Kovács eltiltott. Összeállítás: Mursits - Tar, Nagy B., Jagodits, Farkas - Kalász, Szakály, Horváth D., Molnár Z. - Gyurján, Szalai.

Bük-Motim (vasárnap, 15.00). - Takács Gábor: - Ez a hét elsősorban a játékosokkal való ismerkedés jegyében telt. Bizakodó vagyok, mert bár nehéz meccs előtt állunk, szeretnénk megszerezni első győzelmünket. Összeállítás: Pikács - Németh V., Máté, Stef, Mester - Kander, Guttmann, Balikó, Vörös - Szabó A., Molnár T.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!