Foci

2009.03.27. 03:29

Sérültek és válogatottak a Szombathelyi Haladásnál

Szombathely - A hétvégén a válogatott albániai mérkőzése miatt nem lépnek pályára az NB I-es labdarúgócsapatok, így a Haladás is pihenőt kapott.

Tóth Gábor

 A csapat a válogatott meccsek miatti kéthetes szünetben nem játszik edzőmérkőzést. Az eddig kevesebb lehetőséget kapó futballisták viszont szombaton Csesztregen pályára lépnek az NB III-as gárdában.

Hír még a Haladás háza tájáról, hogy múlt héten Székesfehérváron porcleválással megműtötték Simon Attilát, a támadó három-négy hét múlva kezdhet edzeni. A térdével bajlódó Simon Ádám lába gipszben van, bátyjához hasonlóan rá is négy hét pihenő vár.

Az U20-as magyar labdarúgó-válogatott ma Pápán Szlovákia, kedden pedig Siófokon Horvátország ellen játszik Alpok-Adria kupamecs-cset. A keretbe behívót kapott a zöld-fehérek fiatal futbalistája, Lengyel Dániel is.

Az U19-es magyar válogatott a héten két felkészülési mérkőzést játszott Szlovénia ellen. Kedden Odranciban kikaptunk 2:0-ra, tegnap viszont Lentiben nyertünk 4:0-ra. Mindkét mérkőzésen pályára lépett a Haladás középpályása, Iszlai Bence: az első találkozón 45 percet kapott, a másodikat végigjátszotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!