Foci

2012.12.04. 19:47

Sipos Norbert szerződést bontott Siófokon

A Haladástól nyáron a Balaton-partra szerződött játékos közös megegyezéssel szerződést bontott a Siófokkal.

"Sipi ne menj el, Sipi ne menj el" - ki ne emlékezne 2009. tavaszára, amikor a Városháza előtt többszáz fős tömeg ünnepelte a bronzérmes Haladást, miközben az előbbi rigmussal igyekezett maradásra bírni a remek szezont futó és a végül a ciprusi Nea Salamis csapatához szerződő Sipos Norbertet. Sipi azonban ment, ám nem sokáig tartott szigetországi kalandja, együttese nem fizetett, így decemberben visszatért a Rohonci útra. Ezt követően már nem tudott gyökeret verni Szombathelyen, a nyáron Siófokra szerződött. A bal lábas futballista azonban a napokban szerződést bontott a sereghajtóval.

Sipos Norbert biztosan nem tér vissza a Haladáshoz

A rangado.hu-nak nyilatkozó játékos elmondta, " Megegyeztünk a klubvezetéssel, hogy közös megegyezéssel szerződést bontunk, de a megállapodásban benne van, hogy a részletekről nem nyilatkozhatok, csak a tényeket mondhatom el". A bal oldali támadó hozzátette: nem tudja mit hoz a jövő, bár egy-két héttel ezelőtt már kapott ajánlatot. Hogy melyik csapattól, azt nem árulta el.

Mint azt Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától a haladas.hu megtudta, a Haladás tervei között nem szerepel a 31 éves futballista leigazolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!