Foci

2010.06.01. 14:08

Sörbarát közösségépítés a foci vb jegyében a Facebookon

Nagyban zajlanak az előkészületek a jövő pénteken induló foci vb-re. A legtöbb szórakozóhely már izzítja a projektorait, az otthonról szurkolók pedig szorgosan építik sörkészletüket. Kedvenc, a témába vágó reklámjainkból már mi is szemezgettünk, most egy igazi közösség-, és hangulatépítő játékról teszünk említést.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Facebookon indult útjára ez a rém egyszerű szabályokon alapuló játék: vb meccset kell nézni (lehetőleg társaságban, hiszen az együtt sörözés szórakozás a lényege), majd minden egyes bedobásnál le kell húzni egy felest, minden gólnál pedig 1 dl sört. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy mi történne egy küzdős, sok gólos mérkőzés után, pláne, ha további "háziszabályokkal" bonyolítják a játékot. S hogy mitől igazán közösségi? A Facebookon létrehozott csoport üzenőfalára szabadon feltölthetők a játék során készült képek, videók, valamint bárki írhat kedvére élménybeszámolót, sőt, szervezhet közös meccsnézést. A játékhoz ide kattintva lehet bekapcsolódni. Ön is csatalkozik?

A sört és a focit nem lájkoló hölgyeknek a Channel Two ötlete sem utolsó...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!