Foci

2006.06.09. 22:00

Utoljára itthon

Szombathely (fp) - Vasárnap 15 órától utolsó hazai mérkőzését játssza a női labdarúgó NB I-ben a WHC-Viktória FC Szombathely. Az ellenfél az Íris.

Mórocz Zsolt

Sóskával és sültkrumplival melegítettek a lányok a szezonzáró hazai bajnokira, ugyanis a Színházbarátok Egyesületének meghívását elfogadva csütörtökön együtt tekintették meg a kortárs színdarabot. Az elmúlt két játéknapon csak egy pontra volt képes itthon az MTK-val és a Feminával szemben a Viktória, így már ahhoz is nagy szerencsére - no meg két győzelemre - lenne szüksé- gük a szombathelyieknek, hogy tavalyi ezüstérmüket megvédjék. Mindenesetre ez már nem rajtuk múlik, hanem a Femina-MTK találkozón. Ha a rákospalotaiak győznek, bajnokok, ám döntetlennél vagy kék-fehér sikernél az utolsó forduló döntene - nem mellesleg ebben az esetben a Viktóriának "csak" a bronz maradna.
- Megpróbáljuk széppé tenni a bajnokság végét, ehhez türelmes játékkal nyernünk kell az Íris ellen - mondta Markó Edina edző, aki marad a Papp E. - Kovács, Szanyi, Tóth E. - Szekér, Horváth, Tálosi, Tóth G. - Fenyvesi, Görög, Fehér kezdőtizenegynél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!