Foci

2009.02.03. 03:29

Vereséggel zárt a Csertői-gárda

<b>Belek </b> - A Haladás Törökországban edzőtáborozó labdarúgócsapata utolsó felkészülési mérkőzésén tegnap délután 2:1-re kikapott a cseh élvonalbeli Mladá Boleslav együttesétől.

Tóth Gábor

Haladás: Rózsa - Csontos, Lengyel, Balassa (Guzmics, 45.), Tóth P. - Simon Á. (Kovács Zs., 45.), Molnár (Sipos, 60.), Vörös (Rácz, 60.) Iszlai (Kovács I., 85.) - Oross, Simon A. (Skriba, 53.). Edző: Csertői Aurél.

Az edzőmérkőzést kisebb sérülés miatt Rajos Gábor, Schimmer Szabolcs és Tóth Norbert hagyta ki. Kenesei Krisztián már felépült combizomszakadásából, ám őt a szakmai stáb a biztonság kedvéért pihentette.

Az élvonalbeli cseh bajnokság tavaszi folytatását a tabella második helyéről váró ellenfél már a 10. percben bevette Rózsa kapuját - egy szabadrúgás utáni fejesgóllal (0:1). A Haladás a folytatásban rendezte sorait, mezőnyben jól futballozott, ám veszélyes helyzetet nem tudott ki-alakítani. Fordulás után kicsit felpörgött a játék, ekkor már mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A 75. percben aztán növelte előnyét a cseh alakulat: egy jobb oldali be-ívelést követően ismét fejesgólt szerzett a Boleslav gárdája (0:2). A 88. percben 11-esből szépített a Haladás. Skribát buktatták a cseh védők a 16-oson belül, a jogosan megítélt büntetőt pedig Oross váltotta gólra (1:2). A mérkőzés nagy részében a Haladás egyenrangú ellenfele volt a jó nevű cseh együttesnek, harcos meccset játszottak a felek.

A Haladás törökországi edzőtáborozása bejeződött. A zöld-fehér klub delegációja ma 16.15-kor az antalyai légikikötőben száll repülőre. A Haladás a következő edzőmeccsét csütörtökön (15.00), az akadémia műfüves pályáján vívja a Répcelak ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!