Gazdaság

2011.07.06. 09:16

Új ügyvezető igazgató az Audi Hungariánál

Július elsejétől az Audi Hungaria Motor Kft. járműgyártásért felelős ügyvezető igazgatói tisztét Ulrich Minke tölti be - jelentette be a társaság szerdán.

MTI

Az új ügyvezető igazgató Ingolstadtból, az Audi AG-től váltott a magyar vállalathoz. Ezzel az Audi Hungaria ügyvezetése 5 tagúra bővül.
   
Ulrich Minke audis karrierjét 1981-ben kezdte Ingolstadtban a rendszertervezésen. 1983-ban logisztikai területre váltott, a gyártási program-tervezés és irányítás csoportvezetője, majd 1984-től vezetője volt. 1988 és 2010 között különböző logisztikai és szervizterületeket irányított Ingolstadtban és Neckarsulmban. 2010 novemberétől a „Járműgyártás Győr“ projekt vezetőjeként tevékenykedett, ennek keretein belül felel a tervezésért, míg a jövőben annak irányításáért.
   
Az új ügyvezető igazgató mostantól Thomas Faustmannal, az ügyvezetés elnökével, Dr. Johannes Roscheck pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatóval, Achim Heinfling termelésért felelős ügyvezető igazgatóval és Rozman Richárd személyügyekért felelős ügyvezető igazgatóval együtt áll a vállalat élén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!