Gazdaság

2011.10.17. 10:51

Termálklaszter: dr. Németh István lett újra az egyesület elnöke

Tisztújító közgyűlést tartott a Pannon Termál Klaszter Egyesület. A régió egészségturizmusban érintett szereplőit tömörítő szervezetet továbbra is dr. Németh István vezeti.

Erős D. Zoltán

A Pannon Termál Klaszter Egyesület (PANTERM) elmúlt évi munkájáról dr. Németh István, a szervezet elnöke  tájékoztatta a közgyűlés tagjait. Beszámolt az oktatási tevékenységről, a szakmai kapcsolatokról, a rendezvényekről, kampányokról, vásárokról, pályázatokról és a közreműködésükkel megjelent kiadványokról.

A közgyűlés elfogadta az idei üzleti- és munkatervét, majd miután az eddigi vezetés megbizatása lejárt,   megválasztotta az új tisztésgviselőket. 

A Pannon Termál Klaszter elnök ismét dr. Németh István (Büki Gyógy- és Élménycentrum) lett. Alelnöknek  választották Kutfej Attilát (Lenti Gyógyfürdő Kft.). Az elnökség  további tagjai: dr. Burján Richárd (Gránit Gyógyfürdő Zrt. Zalakaros), dr. Horváth Viktória (Kehida Termál Kft.), Tama István (Magyar Turizmus Zrt.), dr. Kvarda Attila (Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Kht.) és Vancsura Miklós (Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő Kft.).
 
A számvizsgáló bizottság elnöke: Nádasi Tamás (Aquaprofit Zrt.). Tagjai: Huszár Gábor (Szentgotthárd Város Önkormányzata), Kántás Zoltán (Vasivíz Zrt.).

A közgyűlés döntés alapján a Pannon Termál Klaszter Egyesület felügyelő bizottságban pedig Bakó István (Városgondnokság-Vulkánfürdő Kft. Celldömölk), Pannonhalmi Petra (Lipót Fürdő Kft.) és dr. Négyesi Zsolt (Gyógy- Kastélyszálló Balf) tevékenykedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!