Gazdaság

2013.03.08. 12:27

Vidékfejlesztési konzultáció-sorozat

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) március 6. és április 9. között hat vidéki helyszínen szervez a településvezetők számára konzultációt.

Simon Erzsébet

A polgármesterek tájékoztatást kapnak a vidékfejlesztéssel kapcsolatos aktuális fejleményekről, lehetőségekről, jó gyakorlatokról. A rendezvények során megszerzett információkat, tapasztalatokat április 23-án, Gödöllőn egy záró konferencián összegezi a szövetség. A konzultáció-sorozathoz a Vidékfejlesztési Minisztérium is felajánlotta a segítségét: a rendezvényeken a tárca illetékes szakembere tájékoztató előadásokat tart, s válaszol a felmerülő kérdésekre, észrevételekre is. A konferencia-sorozat március 6-án a Békés megyei Gádoroson kezdődött,13-án a borsodi Kistokajban, 19-én a Komárom-Esztergom megyei Naszályon folytatódik. Vas megyében március 27-én tartanak MÖSZ-konzultációt, a helyszín Őriszentpéter lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!