együttműködés

2017.10.04. 08:46

Bővül a sörválaszték a Cinema City büféiben

Az alkoholmentes sörből több, az alkoholosból egyféle választható filmnézéshez.

A mozihálózat hosszútávú megállapodást kötött a Borsodi Sörgyárral, amely azt jelenti, hogy ezután többféle alkoholmentes és egyfajta alkoholos sört is lehet kapni és fogyasztani a Cinema City mozijaiban.

A Kreatív Online számolt be róla, hogy az együttműködés már szeptemberben elindult és első körben országszerte 18 moziban bevezettek egy speciális menüt, melyben a közepes popcorn mellé a Borsodi Friss alkoholmentes sör három verziója közül lehetett választani. Emellett a vásznakon is észlelhető volt a Cinema City és a Borsodi összefogása: 20 óra után minden film előtt levetítettek egy Stella Artois-reklámot. Mostanára a menüopcióval együtt ez is lecsengett, azonban decemberben folytatni fogják – írta a vg.hu a 24.hu információi alapján.

Ez egy kiváló lehetőség, hogy a Borsodi Sörgyár termékeit tovább népszerűsítsük. A Cinema City mozik Budapesten túl 13 megyeszékhelyen vannak jelen, így egy számunkra új értékesítési hálózattal bővült a piaci lefedettségünk, elérve a szórakozni vágyó moziközönséget.

— nyilatkozta az együttműködés kapcsán Peresztegi Ágnes, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója.

Jelenleg a már említett Borsodi Friss (0,5l) mellett a szintén alkoholmentes Stella Artois (0,4l) söröket 410 Ft-ért, az alkoholos Stella Artoist (0,4l) pedig 450 Ft-ért lehet kapni a Cinema City-mozik büféiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!