több mint szakmai rendezvény

2018.11.19. 11:19

Hamarosan indul startupok éjszakája

Több díjnyertes budapesti és külföldi startup is bemutatkozik november 27-én a Bálna Budapest rendezvényközpontban – mondta Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnöke.

Szalai Piroska az M1 csatornán beszélt arról, hogy ez nem csak egy szakmai rendezvény. Bárkinek érdemes ellátogatnia a kiállításra, aki érdekelt a startupok világában, vagy munkavállalóként szeretne csatlakozni ehhez a közeghez.

Elmondta: a startupok gyorsabban fejlődnek az átlagos cégeknél, így az akár világszinten is jelentős fejlesztéseikhez a megszokottnál nagyobb intenzitással keresnek új munkatársakat.

A rendezvényen a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány versenyein győztes startupok mellett jelen lesznek a Semmelweis Egyetem, illetve a Budapesti Gazdasági Egyetem innovációs szervezetei és a Nemzeti Fejlesztési és Innovációs hivatal képviselői is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában