Gazdaság

2006.07.06. 02:28

Küldik a kivonatokat

Budapest (VN) - Az adóhatóság az egyéni vállalkozóknak és a magánszemélyeknek július 4-e és augusztus 31-e között, a gazdálkodó szerveze-teknek ped ...

Mórocz Zsolt

Budapest (VN) - Az adóhatóság az egyéni vállalkozóknak és a magánszemélyeknek július 4-e és augusztus 31-e között, a gazdálkodó szerveze-teknek pedig október 1-je és október 31-e között küldi ki a folyószámla-kivonatokat és a késedelmi pótlékról szóló értesítőket - áll az APEH közleményében. Az adóhatóságnak évente egyszer értesítenie kell azokat az adózókat, akiknek az előző naptári évre késedelmi pótlékot számított fel, il-letve folyószámlájukon valamilyen adónemben tartozás vagy túlfizetés mutatkozik. Budapest (VN) - Az adóhatóság az egyéni vállalkozóknak és a magánszemélyeknek július 4-e és augusztus 31-e között, a gazdálkodó szerveze-teknek pedig október 1-je és október 31-e között küldi ki a folyószámla-kivonatokat és a késedelmi pótlékról szóló értesítőket - áll az APEH közleményében. Az adóhatóságnak évente egyszer értesítenie kell azokat az adózókat, akiknek az előző naptári évre késedelmi pótlékot számított fel, il-letve folyószámlájukon valamilyen adónemben tartozás vagy túlfizetés mutatkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!