Gazdaság

2011.07.28. 05:21

Licitálj rám! Szerezze meg, amire vágyik! (x)

Újra játszani és vásárolni hívjuk Önt a Pannon Lapok Társaságának nagyszabású online árverésén. Július 29-én reggel 9 órakor ismételten megnyitja kapuit a Licitálj rám! Érdemes lesz velünk tartania, hiszen most akár féláron megszerezheti, amire vágyik.

Matolcsi Renáta

Tartson velünk július 29. és augusztus 9. között, hiszen mintegy ezer termék és szolgáltatás szerezhető meg óriási engedménnyel. 

A www.licitaljram.hu weboldalra kattintva hamarosan ön elé tárul széles választékunk: nincs más dolga, mint végignézni az egyes kategóriák kínálatát, és ajánlatot tenni arra, ami elnyerte tetszését. Műszaki cikkek, háztartási kisgépek, lakberendezési tárgyak, utazások, ékszerek, sporteszközök, sportruházat, újságelőfizetés, bútorok, mind-mind elvihetők akár féláron.


Az árverésen úgy lehet licitálni, hogy regisztrál a rendszerbe, ez egy egyszerű és biztonságos folyamat. Javasoljuk, hogy olvassa el a vásárlás menetének pontos leírását, csak az információk birtokában regisztráljon és kezdjen el licitálni.

Amennyiben talált egy önnek tetsző terméket, szolgáltatást, adjon meg egy licitmaximumot. Ha valaki túllicitálta önt, és folytatná a játékot, emeljen az áron.

A játék menetét törvényi előírások szabályozzák, így a részvétel teljesen biztonságos. Amennyiben még gondolkodik a vásárláson, a kínálatot regisztráció nélkül is megtekintheti. A weboldal Gyakori kérdések és Részvételi szabályzat menüpontjaiban minden információt megtalál a részvételt illetően.

Egyszerre több termékre is tehet ajánlatot, sőt, érdemes is végignézni a kategóriákat, mert egy adott termékből több is szerepelhet a kínálatban. Ha a licit végén öné a legmagasabb ár, e-mailben értesítjük, hogy öné lett az adott termék vagy szolgáltatás, illetve tájékoztatjuk a fizetés módjáról. A Licitálj rám! augusztus 9-én este zárul, eddig az időpontig nonstop licitálhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!