Gazdaság

2010.09.15. 14:05

Megújult formában jelentkezik a HVG

Megújult külsővel és új rovatokkal, témákkal jelentkezik e héttől kezdve a HVG.

MTI

Az újonnan induló Stílus rovat sok más mellett az aktuális magyarországi és külföldi kulturális eseményekkel, trendekkel foglalkozik majd, és a tág értelemben vett kultúra mellett követi az új jelenségeket a környezettudatosságtól a megváltozott utazási szokásokig - írták.  

A Stílus+ alrovat a Budapesten és vidéken, illetve a közeli országok nagyvárosaiban zajló kulturális események, színházi előadások, koncertek, filmek, új könyvek között igyekszik eligazítani az olvasókat.

A megújuló Prizma rovat a technikai újdonságokra, a tudományos felfedezésekre koncentrál, a Befektetés alrovat pedig a pénz-, az értékpapír-, a nyersanyagpiacok várható mozgásainak elemzésével-értékelésével kíván fogódzót nyújtani a mindennapi pénzügyekben - áll a közleményben.

Az 1979-ben indult és ma heti 300 ezer olvasóval rendelkező lapnál továbbra is megmarad az erőteljes politikai-gazdasági irányultság - fűzték hozzá.

Az átalakítást Vass Péter, a hetilap főszerkesztője, a változó olvasói szokásokkal indokolta, mert – mint mondta – az "internetes források bővülése miatt egyre fontosabb, hogy egy hírmagazin jól áttekinthető, világos szerkezetben kínáljon olvasnivalót, mind szélesebb témakörben".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!