Gazdaság

2013.02.13. 10:35

Van jövője a Prima díjnak

Felsőcsatár - A VOSZ Vas megyei szervezete Prima támogatói estet rendezett, amelyen Szőnye József, a szervezet elnöke nemcsak az elmúlt évekről beszélt, de a díj jövőjéről is.

A Major-Árva Borházban megtartott esten köszöntötték a Magyar Gazdaságért díjas Birkás Istvánt és Koledics Jánost, illetve ifj. Rácz Istvánt, aki itt vette az Év Vállalkozója díjat, amit korábban akadályoztatása miatt nem tudott átvenni. Szőnye József a VOSZ Vas megyei szervezetének elnöke rendkívül sikeresnek nevezte a Demján Sándor által alapított Prima Primissima díj eddigi történetét, hangsúlyosan beleértve a Vas megyei Prima díj ebben betöltött szerepét. Kifejezte köszönetét azoknak a támogatóknak, akik nélkül a díj és a díjátadás nem nőhette volna ki magát a megye egyik legrangosabb eseményévé, amely nemcsak a vállalkozói és értelmiségi szféra jó értelemben vett összefonódását valósította meg, de polgári öntudatra ébresztette azt a vállalkozói réteget, amely korábban sokszor igaztalanul, kedvezőtlen színben ítéltetett meg.

Szőnye József, aki meleg hangú levélben köszönte meg Demján Sándornak az elmúlt tíz évet, biztos abban, hogy a díjat a továbbiakban gondozó és az alapítványt működtető Csányi Sándor hasonlóan rangos és sikeres éveket tudhat maga előtt. Csányi Sándor nyilatkozata szerint az eddiginél több figyelem jut majd a megyei Prima díjakra és díjazottakra. Szőnye József tagja maradt a Prima Primissima díj országos kuratóriumának, aki nem a személye, hanem a megyei érdekek képviselete miatt tartja fontosnak ezt a tényt, miként azt is, hogy a kilenc Magyar Gazdaságért díjas közül tavaly kettő volt Vas megyei. Ez nemcsak a megye gazdaságának erejét demonstrálja, de a VOSZ Vas megyei szervezetének eredményes munkáját is. Szőnye úr egyben a jelenlévők további támogatását kérte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!