Gérce

2015.04.06. 15:39

Fejreállt az autó Gérce határában, egy kétéves gyermek is megsérült a balesetben

Egy kétéves kisgyereket is kórházba kellett szállítani hétfő délután a 84-es út gércei elágazójánál történt baleset helyszínéről.

Simon István

Egy Volkswagen Golf kanyarodott le balra a 84-es útról Gérce irányába, de a sofőr -elmondása szerint - nem vette észre, hogy szemből egy másik Volkswagen érkezik, így kikanyarodott elé. A két autó ütközött, aminek következtében a vétlen autós lesodródott az útról, és az út melletti szántóföldön, a tetején állt meg.

Az autóban négyen ültek, köztük egy kétéves kisgyerek, aki biztonsági gyermekülésben utazott, így nem sérült meg komolyabban. A mentők őt és még egy embert kórházba szállítottak, de úgy tudjuk, hogy a gyereket csak a biztonsági öv horzsolta meg egy kicsit, és a felnőtt is könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az alábbi tájékoztatást adta a balesetről: A helyszíni szemle adatai szerint egy sárvári férfi személygépkocsijával Sárvár felől Káld irányába közlekedett 13 óra 45 perc körüli időben. A főút 57+750 kilométerszelvényénél Gérce felé szándékozott kanyarodni, azonban a manőver során egy szemből érkező személygépkocsinak ütközött. Az ütközés következtében az egyik jármű egy mezőgazdasági területen, míg a másik az úttesten keresztbe fordulva állt meg. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemények szerint két személy könnyebben megsérült. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!