Gór

2016.05.09. 15:37

Feloszlatta magát a góri képviselő-testület - személyes viták állnak a háttérben?

Feloszlatta magát a góri képviselő-testület, Gángliné Schreiner Tünde nyolc évig vezette a települést, úgy döntött, nem indul újra.

Cseszkó Tamás

Pénteken döntött úgy Gór község képviselő-testületének többsége, hogy feloszlatja önmagát. Lapunk értesüléseit megerősítete Gángliné Schreiner Tünde, a falu polgármestere. - 22 évet töltöttem a képviselő-testületben, az elmúlt nyolc évben polgármesterként dolgoztam a faluért, arról azonban nem szeretnék beszélni, miért döntöttem úgy, hogy az időközi választáson már nem jelöltetem magamat - nyilatkozta Gángliné Schreiner Tünde, hozzátéve, hogy a jegyzőnek 90 napon belül kell kiírnia az új választásokat, addig a régi testület vezeti a falut.

Lapunk értesülései szerint az ügy hátterében személyes viták állnak, úgy tudjuk, a polgármester egyik családtagjával különbözött össze egy másik helyi képviselő a helyi vendéglátóipari egységben.

Címkék#Gór

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!