Haladás

2013.11.13. 15:25

Ligakupa: a Haladás 0-0-ra végzett a Pápával

Szombathely - A labdarúgó Ligakupa G-csoportjának 5., utolsó előtti fordulójában változatos meccsen a Szombathelyi Haladás 0-0-s döntetlent játszott a Lombard Pápa ellen.

Pum András

Mindkét oldalon több hiányzó is akadt, a vasiaknál a távollévő utánpótlás-válogatottak mellett három kulcsemberét, Guzmicsot, Fehért és Halmosit is pihentette Artner Tamás. A Haladás kezdte jobban, pörgősebben a mérkőzést, ennek ellenére az első két kapuralövés a pápaiak nevéhez fűződött. Eszlátyi először a bal sarok mellé lőtt, majd a csatár újabb próbálkozását tolta szögletre Rózsa. A 15. percben egy szép akció végén Tóth Péter bombázott 15 méterről a léc fölé. Változatos volt a küzdelem, a vasiak több, míg a pápaiak kevesebb passzal igyekeztek az ellenfél kapuja elé kerülni. A 40. percben Schimmer jobb oldali beadását Tóth László fejjel továbbcsúsztatta, Andorka óriási helyzetben, nyolc méterről a kapu fölé tüzelt. Szünet után jó ideig semmi érdekes nem történt a pályán, majd a félidő derekától kezdve a pápaiak elkezdték távoli lövésekkel bombázni Rózsa kapuját. A legnagyobb helyzet Király előtt adódott, ám a középpályás hét méterről a jobb felső sarok mellé talált. A hajrában némi fölénybe kerültek a vendégek, áttevődött a játék a szombathelyi térfélre.

Változatos, fordulatos találkozón kevés ziccer alakult ki a kapuk előtt, igazságos döntetlen született.

Szombathelyi HaladásLombard Pápa 0-0

Szombathely, labdarúgó Ligakupa-mérkőzés, Illés Akadémia, műfű, zárt kapuk mögött, vezette: Szőts.

Haladás: Rózsa – Schimmer, TÓTH P., Devecseri (Halmai, 37.), Bosnjak – SIMON, Rajos (Füredi, 70.), Iszlai – NAGY G., Andorka, Tóth L. (Angyal, 46.). Edző: Artner Tamás.

Lombard Pápa: Horváth G. – Nagy S., Tóth G. (Szabó O., 73.), Mecinovic, Németh M. – Király, Dóczi (Rodenbücher, 43.) Sekour, Présinger (Orosz, 46.), Nagy T. - ESZLÁTYI. Edző: Tóth Bálint.

Artner Tamás: – A körülményekhez képest jó mérkőzést játszottunk, csupán a játék sava-borsa, a gól hiányzott.

Tóth Bálint: – Kiváló találkozót játszottunk, amely jól illeszkedett a kéthetes bajnoki szünetbe.

A másik mérkőzésen: Ajka–Gyirmót 0-2. A G-csoport állása: 1. Pápa 9, 2. Haladás 8, 3. Gyirmót 8, 4. Ajka 1 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!