Haladás

2014.02.25. 19:42

Elmaradt a Haladás edzése

Elmaradt a Szombathelyi Haladás kedd délutáni edzése, mert az öltözőben nem volt fűtés és meleg víz. Vörös Csaba technikai vezetőtől megtudtuk, a kazán romlott el, amit délután sikerült megjavítani.

Pum András

- Artner Tamás délután hazaküldte a játékosokat, mert nem akarta, hogy megfázzanak - tudtuk meg Vörös Csaba technikai vezetőtől. - Még 2007-ben vettük a kazánt, ami egy ideje már rendszeresen "gyengélkedik". A délelőtti edzéssel nem volt gond, rendben lement, délutánra viszont megadta magát a kazán. Természetesen szerelőt hívtam, ő azonban azt mondta, nincs nála az a panel, ami a javításhoz kell. Azt ígérte, mindent megtesz, hogy holnapra beszerezze és a szerda délelőtti tréninget már megtarthassuk. Megjegyzem, a vendégöltözővel nincs probléma, ott rendesen ment a fűtés és volt meleg víz is. Ott tehát átöltözhettek volna a játékosok.  Egyébként négy bojler is van a hazai öltözőben, amivel legalább meleg vizet tudtunk volna csinálni, de megértem Artner Tamást, mert fűtés akkor sem lett volna.

Vörös Csaba később még elmondta, délután sikerült megjavítani a kazánt, tehát a szerdai edzést - a holnap beszerelésre kerülő paneltól függetlenül is - biztosan meg lehet tartani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!