Haladás

2014.02.18. 19:31

Hrepka Ádám megállapodott a Haladással

A háromszoros válogatott támadó Hrepka Ádám tavasszal a Szombathelyi Haladásban futballozik.

Pum András

Mint arról korábban beszámoltunk, a 26 esztendős Hrepka Ádám Artner Tamás vezetőedző kívánságlistáján szerepelt. A háromszoros válogatott csatár legutóbb az izraeli elsőosztályú Beni Jehudánál futballozott, ám január elején közös megegyezéssel szerződést bontott csapatával, így szabadon igazolható volt. Hrepka az utóbbi napokban a kazah elsőosztály nyolcadik helyén álló, Törökországban edzőtáborozó Atiraunál szerepelt  próbajátékon. Ám végül nem kapott szerződést.  Menedzsere, Vladan Filipovics korábban kijelentette, amennyiben védencének nem sikerül külföldre szerződnie, nagy valószínűséggel a Haladásban folytatja pályafutását.

- Korábban már elmondtuk feltételeinket Hrepkának, aki szerdán repül haza Törökországból, és csütörtökön már a Rohonci úton edz  - tudtuk meg Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától. - Szóban megegyeztünk a játékossal, hamarosan sajtótájékoztatón aláírja a tavaszi szezonra szóló szerződését.

 

Hrepka Ádám fél évig Szombathelyen futballozik tovább. Fotó: hatharom.hu

Hrepka Ádám  idehaza futballozott az MTK-ban, a Honvédban, a Vasasban és a Paksban. Legsikeresebb időszakát a Hungária körúton töltötte, 114 bajnokin 32 gólt szerzett. Külföldön a Bnei Jehuda előtt a holland első ligás Nijmegenben játszott. Szerepelt az U19-es, U20-as, U21-es válogatottban, a felnőttválogatottban pedig  2006-ban és 2007-ben háromszor lépett pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!