Haladás

2014.02.22. 19:48

Nem érezte jól magát Ugrai, ezért távozott?

Artner Tamás amondó: Ugrai Roland nem érezte jól magát a Haladás öltözőjében, ezért távozott. A tréner úgy véli, egy profinak akkor is kutyakötelessége jól teljesítenie, ha nem minden klappol a lelkében.

Pum András

Az élet érdekes helyzeteket produkálhat: a hét elején még a Haladással készülő Ugrai Roland a hét végére az FTC játékosaként, ellenfélként tért vissza a Rohonci útra. A 21 esztendős csatár távozásával kapcsolatban Artner Tamás, csapatunk vezetőedzője mondta el véleményét.

- Sajnáljuk Roli távozását, mivel nagy erőfeszítéseket tettünk azért, hogy beépítsük a csapatba - mondta Artner Tamás. - Pedig ez nem volt egyszerű. 2007-ben került Szombathelyre, két évet az Illés Akadémián töltött, az első csapatban pedig már az ötödik évét taposta. Két esztendővel ezelőtt érkeztem a Haladáshoz, a korábbi két és fél év alatt hat bajnokin játszott, míg az én vezetésem alatt 42 meccsen kapott lehetőséget - maximálisan élvezte a bizalmamat. Minden csatárt elengedtünk előle: Vujovicsot, Orosst, Keneseit, Andorkát. Télen leültünk vele, közöltük, hogy elengedjük Andorkát, őt pedig be tudjuk építeni a kezdőcsapatba. Valamennyi téli edzőmeccsen kezdett, csupán egyen nem, amikor sérült volt. Sajnos már korábban is tapasztaltam vele kapcsolatban, hogy nem érzi jól magát az öltözőben. Ezt azzal indokolta, hogy nem fogadták el a társak. Mindez a törökországi edzőtábor végére éleződött ki nála, úgy érzem, elsősorban emiatt volt szüksége a váltásra - mi támogattuk ebben. Ugrai akkor tud jól teljesíteni, ha ott, ahol futballozik, jól érzi magát. Az biztos, ha ezeken a lelki dolgain nem változtat, a Fradiban sokkal nehezebb dolga lesz. A profi futball arról szól, mindenhol, minden körülmény között teljesíteni kell, ha jól érzem magam, ha nem. További sok sikert kívánunk Roli pályafutásához, kívánjuk, találja meg számítását a Fradiban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!