Haladás

2014.02.24. 20:29

Sikeresen debütált Hrepka Ádám

Noha szombat délelőtt még a játékengedélyét intézte Hrepka Ádám, kora délután jól mutatkozott be a Haladásban az FTC elleni Ligakupa-mérkőzésen.

Pum András

Egy edzés után még egy olyan jó csapatba sem egyszerű beszállni, mint a Szombathelyi Haladás...Márpedig az elmúlt héten igazolt támadó, Hrepka Ádám pénteken tréningezett először újdonsült csapattársaival, majd másnap az FTC elleni Ligakupameccs várt rá. A háromszoros válogatott támadó játékengedélye péntek este érkezett meg, szombaton még le kellett futni az ilyenkor szokásos adminisztrációs köröket. Úgyhogy Hrepka, Vörös Csaba technikai vezetővel a meccs délelőttjén még a papírmunkát intézte Szombathelyen, kettőkor pedig már a többiekkel együtt kocogott ki a Rohonci úti pályára.

Csapatunk facebook-oldalán megszondáztattuk a szurkolókat, ők hogy látták Hrepka első meccsét.

Íme néhány vélemény.

"Jó lesz!!! Radót kell még behozni a szélről mellé akkor szerintem jó lesz"

"Jól mozgott ! Majd az MTK-t megszórja"

"Szerintem is jó lesz,hamar be fog épülni a csapatba.Jól mozgott labda nélkül is,jó helyekre futott, lát a pályán. Jobb talajon lesz majd látható mennyi potenciál van benne.Radóval ketten együtt életveszélyesek lesznek.Jó igazolás volt az biztos!"

"A mai meccs alapján biztos be fog válni, látszott a játékán az akarat és a bizonyítási vágy, jól passzol, cselei is beváltak, jól mozog a pályán és a labdatartása is jó"

"Jó lesz végre talán fejjel is veszélyesek lehetünk"

"Klassz spieler! Aki csak így, szinte próba nélkül bevethető, az mit tudhat összeszokva?"

"Jól mozgott a pályán,látszik,hogy labdaügyes játékos. Szimpatikus bemutatkozás volt. Radót mögötte kéne játszatni előkészítőnek!"

- A meccs előtt néhány órával szóltak, úgy készüljek, hogy játszok az FTC ellen - mondta Hrepka Ádám. - Úgy érzem az első meccsem rendben volt, nem volt semmi probléma. Miután másfél hónapja nem játszottam tétmeccset, a mester azt kérte tőlem, hogy osszam be az erőmet, próbáljam feltartani az ellenfél védelmét, plusz még az ilyenkor szokásos taktikai feladataim voltak. Noha a talaj nagyon mély volt, bokáig sárosak voltunk, végig bírtam erővel, nem fáradtam el. Új csapatában valamennyi játékos számára fontos a bemutatkozó mérkőzés, örülök, hogy - ahogy említettem is - megfelelően sikerült. Remélem az MTK ellen még jobb lesz. Nagyon jó kis csapatba kerültem, optimistán látom a tavaszi szezont. Visszatérve a meccsre: a nagyon mély talajon nem alakult ki szép futball, az első félidőben jobban játszottunk ellenfelünknél, akadt egy nagy ziccerünk is. Szünet után kicsit feljebb jött a Fradi, de igazi mezőnyfölényt nem tudott kiharcolni. Mindkét csapat próbálkozott, szerintem nagyjából reális a döntetlen.

Hrepka bemutatkozása sikeres volt. Fotó: Ohr Tibor

- Nem olyan rossz eredmény ez a 0-0 számunkra, reális esélyünk van a továbbjutásra. Ha idegenben rúgunk egy gólt - és miért ne rúghatnánk? - akkor a Fradinak már kettővel kell válaszolnia - zárta szavait Hrepka.

Így festettek Hrepka cipői a meccs után az Instagram közösségi oldalára feltöltött fotókon

Kapcsolódó cikk:

Sárdagasztás, döntetlennel: Haladás - FTC 0-0


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!