Haladás

2014.02.19. 18:03

Ugrait az FTC vinné

Szombathely – Az FTC konkrét vételi ajánlatot tett a Szombathelyi Haladás 21 éves támadójáért, Ugrai Rolandért.

Pum András

Az Illés Akadémián nevelkedett, békéscsabai születésű csatár 2009-ben debütált az NB I-ben. Az őszi szezonban nyolc bajnokin kezdett, négyszer csereként állt be, három gólt szerzett. A több korosztályos válogatottban is megfordult, jelenleg az U21-es nemzeti tizenegyet erősítő Ugrai Roland pályafutása során 48 elsőosztályú mérkőzésén hét gólig jutott. Az élő szerződéssel rendelkező futballistáért a hét elején az ötödik helyen álló FTC jelentkezett be. Internetes információk szerint Ugraiért 100 ezer eurónál nagyobb összeget fizetne a fővárosi klub, továbbértékesítése esetén pedig a vételár 20 százaléka ütné a szombathelyi csapat markát.

– Kedden este kaptuk meg a Ferencváros hivatalos, írásos vételi ajánlatát – tudtuk meg Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától. – A konkrét összegről azonban nem szeretnék nyilatkozni. A tulajdonosoknak kell eldönteniük, hogy eladjuk-e a csatárunkat. Egyelőre úgy fest, létrejöhet a megállapodás, ám ezt csak akkor tudom teljes biztonsággal kijelenteni, ha aláírtuk a szerződést. Tárgyalunk a ferencvárosiakkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!