Haladás

2014.03.03. 12:11

FTC-Haladás Ligakupa: tucatnyi vasi hiányzó

A Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágóján kedden 18 órakor az FTC vendége lesz a Szombathelyi Haladás. Az első meccs 0-0-ra végződött.

Pum András

A másfél héttel ezelőtti találkozón a Rohonci úti sáros, mély talaj alaposan rányomta bélyegét mindkét gárda teljesítményére. Nagy kérdés, hogy ma a Puskás-stadionban milyen körülmények között futballozhatnak a csapatok. Nincs könnyű helyzetben Artner Tamás, a Haladás trénere, sérülések, eltiltások és válogatottbeli meghívók miatt 12 játékosára sem számíthat.

- Az első meccsen nem dőlt el semmi, mindkét csapatnak 50-50 százalék esélye maradt a továbbjutásra – tudtuk meg Artner Tamástól. – A Fradi a télen stabilizálta, rendbetette védekezését, Pavlovic érkezésével masszívvá vált a hátsó játékuk, miközben előre is veszélyesek. Fizikálisan roppant erősek, emellett több minőségi játékossal rendelkeznek. Mindenesetre úgy utazunk a fővárosba, hogy mindenképpen gólt kell rúgnunk. Guzmics a felnőtt,- Németh, Medgyes az U19-es,- Gyürü, Gyurján, Szakály és Radó az U21-es válogatottal készül. Fehér és Nagy eltiltott, Mursits, Kalász valamint Devecseri sérült.

Bosnjak jó teljesítményt nyújt a Haladásban, kedden a Puskás-stadionban ismét bizonyíthat. Fotó. Ohr Tibor

ÖsszeállításDombó - Zsirai, Dvorschák, Tóth P., Bosnjak - Simon, Iszlai - Schimmer, Halmai, Halmosi - Hrepka.

CsereGyurján M., Angyal, Füredi, Rácz, Grabant B., Bölcsföldi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!