Haladás

2014.03.08. 19:43

Hali II.: győzelem Nagyatádon

Az NB III. 18.fordulójában a Szombathelyi Haladás II. Havasi Márton fejesgóljával 1-0-ra nyert Nagyatádon.

Pum András

Nagyatád - Szombathelyi Haladás II. 0-1 (0-0). - Nagyatád, 150 néző, NB III-as mérkőzés, vezette: Jakab.

Haladás II.: DOMBÓ - Gabura, KORONCZAI, HAVASI, Milkó - GYŐRFFY, Sinanovic (Mátyás), Farkas (Sarang), Németh Á. - TIHANYI,  Hoós. Edző: Tóth László.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozot, kevés helyzettel. Szünet után az 58. percben egy bal oldali szöglet után a hosszúról Németh Áron fejelte vissza a labdát, Havasi pedig középről, hat méterről a hálóba bólintott (0-1). Ezt követően a szombathelyieknek voltak újabb gólszerzési lehetőségeik, ám kihagyták azokat. A nagyatádiak nem voltak veszélyesek a kapura, a 71. percben pedig tíz főre fogyatkoztak. A 86. percben Sarang a félpályánál nem engedett elvégezni egy szabadrúgást, sárga lapot kapott. Mivel már volt neki egy ilyen, a játékvezető kiállította. A hátralévő időben beszorultak a szombathelyiek, a nagyatádiak két helyzetet is kihagytak, ám lassan lecsorogtak a másodpercek.

A Haladás II.egy góllal jobb volt, igaz győzelméhez egy kis szerencse is kellett.

Kiállítva: Kuckó a 71., Sarang a 86. percben.

- Nagy küzdelemben egy picit játszottunk jobban, mint a hazaiak, s ez a picit több és jobb jelentette a három pontot - nyilatkozta Tóth László.

Tudósított: Márkus Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!