Haladás

2014.04.15. 20:01

Bosnjak, Halmosi, Hrepka a forduló válogatottjában

Az nb1.hu az MLSZ által használt rendszer, a csakfoci.hu pedig szubjektív értékelés alapján választotta be a Haladás-játékosokat a 24. kör válogatottjába.

haladas.hu

Az nb1.hu az mlsz.hu által alkalmazott rendszer alapján állította össze a 24. forduló legjobb tizenegyét.

Az Instat cég által alkotott rendszer lényege, hogy az általuk meghatározott index-mutató száraz, matematikai számításokon alapuló, objektív értékelés. Hazánkban minden NB I-es csapat hozzájuthat a szoftverhez, mivel a Magyar Labdarúgó Szövetség megvásárolta a szolgáltatást, és továbbadta a kluboknak.

Az nb1.hu ezek alapján – a 20. fordulótól kezdődően, illetve ily módon javítva az előzőeket – posztok szerint rangsorolva állítja össze legjobb InStat-Index mutatóval rendelkező játékosokat (a kapusoknál a védésektől a szögletnél való kifutásokon keresztül a potyákig, a mezőnyjátékosoknál a megnyert párharcoktól kezdve az elveszített fejpárbajokon át a kihagyott és belőtt helyzetekig minden adat fellelhető számokban), így megalkotva a legjobb tizenegyet.

A Haladásból a Honvéd elleni mérkőzés alapján Halmosi Péter és Hrepka Ádám került a csapatba.

"Jó meccsen van túl a hazai közönsége előtt futballozó Haladás is, amely újabb sikerével már a dobogó harmadik fokán áll, nem érdemtelenül. A sikerből a télen igazolt támadó, Hrepka Ádám duplával vette ki a részét, és szorgalmas mezőnymunkájával a lassan – ha már nem számít annak – vasi ikonná váló Halmosi Péter is egyik főszereplője volt a Honvéd-verésnek" - írja az nb.1.hu a két zöld-fehér labdarúgó értékelésénél.

A 24. forduló válogatottja, nb1.hu

Polekszics (KTE) 189 – Lipták (ETO) 194, Rodenbücher (MTK) 199, Stopira (Videoton) 201 – Kamber (ETO) 202, Oliveira (Videoton) 204, Álvarez (Videoton) 208, Halmosi (Haladás) 219, Varga R. (ETO) 249 – Strestík (ETO) 193, Hrepka (Haladás) 203.

A teljes cikk ITT OLVASHATÓ.

A csakfoci.hu is szokás szerint összeállította az aktuális forduló legjobbjait. Ebben a Haladásból a Honvéd elleni produkciója alapján  Predrag Bosnjak kapott helyet.

A portál értékelése szerint Bosnjak "Ezúttal is biztos pont volt a Haladás védelmében. A Honvéd támadói nem tudták átjátszani és az előre játékban is hatékony volt."

Bosnjak játéka elnyerte a csakfoci.hu szerkesztőinek tetszését is. Fotó: Unger Tamás

A 24. forduló válogatottja, csakfoci.hu

Hegedűs (MTK) – Jovanovic (Ferencváros), Vukmir (MTK), Kádár (Diósgyőr), Bosnjak (Haladás) – Gosztonyi (Diósgyőr), Pölöskei (MTK), Leonardo (Ferencváros) – Varga (ETO), Maric (Lombard), Gréczi (KTE).

A teljes cikk ITT OLVASHATÓ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!