Haladás

2014.04.14. 11:30

Dupla rendelt

Megtört a jég, a télen igazolt támadó Hrepka Ádám vasárnap megszerezte első gólját a Haladásban, sőt, rögtön duplázott a Budapest Honvéd ellen.

Pum András

A Budapest Honvéd ellen 2-0-ra megnyert  mérkőzésen szerepelt  negyedik bajnokiján zöld-fehérben  a 27. születésnapját kedden ünneplő támadója, Hrepka Ádám. A kispestiek ellen jobb oldali középpályásként futballozó csatár eddig adós maradt a gólokkal,  vasárnap az ő duplájával győzött az Artner-legénység, amely már harmadik a tabellán.

- Miután pályafutásom alatt a támadószekció valamennyi helyén  szerepeltem már, nem volt idegen ez a poszt sem, ott játszom, ahol kell -  jelezte Hrepka Ádám. - Artner Tamás előzetesen azt kérte tőlem, hogy csatlakozzak a támadásokhoz, ha Radó András megnyitja előttem a területet, bátran lépjek fel. Emellett persze védekeznem is kellett. Szerintem nem volt gond a játékommal, és örülök, hogy végre sikerült betalálnom, noha egyik sem volt bombagól - mindkét alkalommal közelről továbbítottam a hálóba.  De ettől még az első találatom kicsit felszabadultabbá tett. Persze  egy csatárnak mindig jót tesz, ha gólt lő - mivel ez volt az első gólom  a Haladásban, különösen kellett, hogy végre betaláljak.

Hrepka első gólja

 

- A meccs elején nagyon rámentünk a kispestiekre, tudatosan letámadtuk őket, egyben volt a csapatunk. A Honvéd játéka nem volt meggyőző, az olsz Bonazzolira ívelgették a labdákat, tehát nem férhet kétség a győzelmünkhöz. Hat forduló van hátra a bajnokságból,  a harmadik hely sorsa a Videoton, a Diósgyőr, az FTC és köztünk dől el - valamennyinek egyforma esélye van a bronzra. Apró dolgokon múlhat a dobogó. Noha jól ment a futball a középpályán, azt nem tudom megmondani, hogy Kaposváron is itt kezdek-e - ezt majd a mester dönti el. De mint mondtam, bármely poszton otthon érzem magam - zárta szavait Hrepka Ádám.

A második Hrepka-találat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!