Haladás

2014.05.19. 11:10

Nem értek célba Bosnjak bombái

A Haladás 27 éves bal oldali védője, Predrag Bosnjak honlapunknak elmondta, hogy élte meg a Fradi elleni vereséget. A szerb-magyar védő azt is elmesélte, a lefújás után megvárta Csukicsot.

Pum András

Predrag Bosnjak az őszi FTC elleni idegenbeli 3-0-s siker alkalmával gólpasszt adott az akkor még a Haliban futballozó Ugrai Rolandnak. A  vasárnapi, hazai bajnokin is jól futballozott, két gólt is szerezhetett volna.  Az első félidőben bal külsővel tesztelte Dibusz Dénest - a kapus óriási bravúrral szedte ki a labdát a jobb felső sarok elől. A második játékrészben pedig a jobb kapufát találta telibe a szerb-magyar bal oldali védő.

- A meccs elején még jó volt a gyep, de tíz perc után már borzasztó mély volt a talaj, nehéz volt rajt futballozni, sokat csúszkáltunk - jelezte Bosnjak. -  Ha nem ilyen a pálya, még jobb meccset játszhattunk volna. De ha már a pálya szóba került. Furcsállom, hogy a Puskás Akadémia-DVSC meccset elhalasztották, a Paks elleni meccsünket meg nem. Pedig meggyőződésem, a mi pályánk sokkal rosszabb állapotban volt, mint a Pancho Arénáé. Egyszerűen képtelenség volt rajta focizni. De visszatérve a vasárnapi meccsre. Az első félidőben jobban futballoztunk, megvoltak a helyzeteink, egyszerűen nem volt szerencsénk,  Egyszerűen nem jött össze semmi. A szünetben felhívta a mester a figyelmünket arra, hogy Böde jól fejelgeti le a labdákat, valamint Leonardo utolsó passzaira is. A második félidőben egy másik futballt kezdett el játszani, Diallo beállítása kicsit megzavart bennünket. Nem tudtuk felvenni az embereket, a Fradi sajnos megszerezte a vezetést. Rendeztük sorainkat, és ismét rengetegeg helyzetet hagytunk ki.

- Az első és a második félidőben önnek is volt egy-egy óriási lökete.

- Az elsőnél külsővel lőttem meg, szinte már bent láttam a labdát, de Dibusz parádés vetődéssel mentett. A másodiknál láttam, hogy van hely előttem, toltam a labdán, igyekeztem a jobb sarkot célba venni. Sajnos pár centimétert tévedtem, kapufa lett. A lefújás után a vereség miatt csalódottak voltunk, ám szemrehányást nem tehetünk magunknak, hiszen mindent kiadtunk magunkból, csúsztunk-másztunk, és sok helyzetet is kidolgoztunk. Ezúton is köszönöm szurkolóink biztatását, parádés hangulatot csináltak.

- Immáron második meccsen hiányzott ön elöl Halmosi. Hiányzott?

- Nagyon. Ha ő is, és én is a pályán vagyok, általában mindketten jól produkálunk - kölcsönösen segítjük egymást. Ami a saját teljesítményemet illeti, nem szeretnék ezzel foglalkozni, ez a mester feladata. Amit kér, igyekszem végrehajtani.

Bosnjak Jovanovic mellett száguld el. Az FTC ellen az egyik legjobb Hali-játékos volt a mieink 35-öse. Fotó: Unger Tamás

- Elég feszült hangulatú meccs volt.

- Igen, ezt belülről is így éreztük. A második félidő elején volt egy eset, amikor Diallo konfliktusba keveredett a "B"-középpel. Mondtam neki, hogy nem foglalkozzon semmivel, csinálja tovább, játsszon. Aztán a lefújás után Csukics odafutott a Haladás-tábor elé ünnepelni, én meg ellökdöstem, hogy ilyet ne csináljon, menjen a saját szurkolói elé. Ő azonban csúnyán visszaszólt nekem - hogy mit mondott, nem idézném - erre bepöccentem, és kialakult egy kis lökdösődés. Mivel azonban régóta ismerem Vladant, a meccs után megvártam és...

- Csak nem megverte?

- Nem, dehogy. Vladan nagyon jó gyerek, úgyhogy ekkor már normálisan megbeszéltük a dolgokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!