Haladás

2014.05.11. 19:59

Focira alkalmatlan volt a pálya

Artner Tamás szerint ilyen talajon nem szabadott volna futballozni, Csertői Aurél örül a bentmaradásnak.

haladas.hu

Artner Tamás: - Gratulálok a Paks győzelméhez, de ezen a talajon nem szabadott volna játszani, a csapatunk játéka egyébként abszolút alkalmatlan ilyen pályára. Az első félidőben birtokoltuk a labdát, a büntetőig nem is volt semmi gond. Befújta ellenünk egy tizenegyest, megjegyzem sok ilyen szituáció volt a meccsen, ráadásul tavasszal a javunkra még nem ítéltek büntetőt.  A második félidőben megpróbáltunk váltani, ám alacsony embereink nem tudtak alkalmazkodni a talajhoz. Ebben a játékrészben már nem volt esélyünk, a végén ugyan Németh Márió kapufát rúgott, a két középső védőmet is felküldtem fejelni. de az már a veszett fejsze nyele volt. Hogy miért nem lőttünk többet távolról kapura? Azért, mert nincsenek meg az embereink hozzá. Egy támadást fel kell építeni, felpassz, a magas center megtartja, lefejeli, lekészíti a labdát - nekünk nincs magas csatárunk, a Paksnak ott volt Simon Attila. Radó Andrásnak a kicsit csúszos talaj jól fekszik, a mai már nem. Korábban is említettem, hogy nem mi vagyunk az esélyesek a dobogóra, Fradi és a Videoton jobb csapat nálunk. Eddig sikerült a nyomukban lenni, és volt esélyünk a bronzéremre. A Debrecennel, a Győrrel, a Videotonnal és az FTC-vel nem tudunk versenyezni, nagyobb a keretük és a lehetőségeik.

Csertői Aurél: - Mindkét csapat dicséretet illeti, hajtós, jó meccset játszottunk. Taktikusan futballoztunk, nagy szó Szombathelyen nyerni. Remekül hatástalanítottuk a Haladás támadóit, boldog vagyok, hogy elértük célunkat, a bentmaradást. Amikor a Haladással bronzérmes lettem, az is nagy szó volt, és az is örömteli, hogy most bent tartottam a Paksot. Mindkettő óriási dolog, bár nyilván jobb küzdeni a harmadik helyért, mint a kiesés elkerüléséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!