Haladás

2014.05.08. 11:29

Nem agyal a szerződésén

Noha még(?) Nagy Gáborral sem hosszabbított szerződést a a klub, a középpályás nem stresszel emiatt, egyelőre csak az jár a fejében, hogy a Paksot, a Fradit és a Pécset is legyőzzük.

Pum András

Nagy Gábor egyike annak a hét labdarúgónak, akinek nyáron lejár a szerződése, és egyelőre vele sem sikerült megegyezniük a vezetőknek. A remek szezont futó futballista amondó, amennyiben három-négy meghatározó játékos távozna a Haliból, az bizony gondot okozna. Nagy Gábor azonban nem szalad ennyire előre, azon lesz, hogy a hátralévő három bajnokit behúzza csapatával.

- Már nem csak rajtunk múlik, hogy megszerezzük-e a harmadik helyet - mondta a 28 esztendős Nagy Gábor. - Mi annyit tehetünk, hogy megnyerjük a hátralévő három meccsünket, aztán kiderül, mire lesz elég. Hozzáteszem, ez nem lesz könnyű, a Paks elleni bajnoki az egyik legnehezebb mérkőzésünk lesz. A paksiak egymásután kétszer nyertek, elhúztak a Mezőkövesdtől, így lekerült vállukról a teher, felszabadultan futballozhatnak. Ami a riválisainkat illeti, a Videoton kilábalt a gödörből, a Fradinak pedig óriási lökést adott az Újpest elleni győzelme, azóta pontot sem veszített. Mindenki tudja, hogy alapból ég és föld a különbség az előbb említett két klub és a mi lehetőségeink között, de ettől még nem adjuk fel dobogós álmainkat, és ahogy mondtam is, valamennyi hátralévő mérkőzésünket meg akarjuk nyerni.

Nagy Gábor kilenc pontot tervez a hátralévő meccsekre

- Ami a szerződésemet illeti, semmi újjal nem szolgálhatok, az ügyvezetőnk többször is nyilatkozta, hogy állnak a dolgok, ennél többet én sem tudok mondani - folytatta Nagy Gábor. - Tavaly decemberben, majd most tavasszal is egyeztettünk, de nem állapodtunk meg a feltételekben. Szombathelyen nevelkedtem, szeretek itt futballozni, remek a közösség is, minden nap jó hangulatban megyek edzeni, megvan az összhang is a szakmai stábbal. Azaz jól érzem magam itt. Mindenesetre a tréningeken és a meccseken nem a szerződésem jár a fejemben, abszolút függetlenítem magam. Már csak azért is, mert június 30-ig érvényes a szerződésem, így nem vagyok lekésve semmiről. Persze az nem lenne jó, ha a lejáró kontraktusú futballisták közül három-négy távozna, nincs 25-30-as keretünk, hogy könnyen pótolni tudjuk őket. Ez az őszi szezon végén tisztán látszott, akkor bizony elfogytunk. Tehát ha tőlünk elmegy 3-4 játékos, az nem ugyanaz mint amikor egy másik csapattól távoznak ennyien.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!