Haladás

2015.01.22. 11:07

Megérkezett Törökországba és edzett a Haladás

Magyar idő szerint délután négy órakor az orosz elsőosztályú Tyerek Groznijjal meccselnek a szombathelyi zöld-fehérek.

Vörös Csaba - Manavgat

Szerda este hét óra előtt öt perccel  szállt fel a Szombathelyi Swietelsky-Haladás csapatát szállító repülőgép a schwechati repülőtérről, és török idő szerint fél tizenegy után landolt  Antalyában. Éjfél is elmúlt, mire a csapat a repülőtérről 70 kilométerre fekvő manavgati Stralight Convention Center Thalasso@Spa Hotelba ért.

A csütörtöki reggelit követően Szentes Lázár vezetőedző edzést tartott. Azok, akik a délután magyar idő szerint négy órakor (ott öt óra) kezdődő orosz Tyerek Groznij elleni edzőmeccsen szerepelnek, csak átmozgató tréningen vettek részt, a többieknek viszont rendes edzést vezényelt a stáb. Az oroszok elleni összecsapásra  Belekben kerül sor.

Manavgatban egyébként kellemes az idő, süt a nap, körülbelül 17-18 fok lehet. A körülményekre nem lehet panasz, a szombathelyi csapat a hoteltól 20 méterre lévő saját edzőpályáján készülhet.

Az U21-es csapat pénteken, 15 órakor (ottani idő szerint 16-kor) a román Universitatea Cluj együttesével csap össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!