Haladás

2015.01.22. 19:35

Radó András törökországi naplója - III. rész

Csakúgy mint egy évvel ezelőtt, a Haladás támadója, Radó András ezúttal is vállalta, hogy időközönként beszámol a törökországi edzőtáborban eltöltött napokról.

haladas.hu

III. RÉSZ

Utoljára vasárnap este jelentkeztem naplómmal. Igazából hasonlóan telnek a napok, kedden meccset játszott a csapat, a lelátóról úgy láttam, hogy nagyon hajtós és küzdelmes mérkőzést vívtunk, amelyen sajnos 2-1-re kikaptunk. Ma, azaz szerdán ismét edzésekkel telik a nap, a délelőttöt a konditeremben töltöttük, majd ebéd, délután pedig csapatedzés lesz azok számára, akik tegnap nem játszottak - tehát nekem is. Hogy fáradtak vagyunk-e? Nyilván igen, de ennek az időszaknak éppen az a lényege, hogy fizikálisan jó állapotba kerüljünk, amellett, hogy még jobban összecsiszolódjunk. A tavalyival szemben idén kevesebb a szabadidőnk, de ugyanúgy mint egy éve, most is nagyon szép helyen vagyunk. A román Dinamo Bukarest mellett az ukrán Karpatia Lviv lakik a hotelunkban, és hamarosan érkezik az osztrák Wiener Neustadt is. Magyar csapatokkal, illetve magyarokkal eddig még nem találkoztunk. Az időjárásra nem lehet panaszunk, bár változékony az időjárás, sokszor elered az eső, de abba is hagyja. Az ételek is jók, úgy tudom a szakmai stáb állította össze a menüt, én ebédre és vacsorára leggyakrabban csirkét eszek rizzsel.

Sziasztok, még egyszer jelentkezem!

Január 28, szerda

II. RÉSZ

Sziasztok!

Legutóbb csütörtök este jelentkeztem naplómmal, most a pénteki nappal folytatom a beszámolót. A péntek reggelivel indult, majd aki előző nap mérkőzést játszott, annak regeneráció volt a program, a többieknek pedig kis átmozgató edzés következett. Ezután ebéd, majd pihenő következett. Fél négykor kezdődött az Orenburg elleni találkozó, amit természetesen végignéztünk, sajnos kikaptak a fiúk 4-1-re. Ezután vacsora majd pihenés következett.

A szombat a szokásos ütemben telt, annyi különbséggel, hogy nem volt mérkőzés. Ismét kétfelé oszlott a csapat, aki előző nap játszott, az regenerált, aki nem, az pedig edzett.

Ma ismét meccset játszottunk, amit sajnos 2-0-ra elveszítettünk. A Qabala ellen kicsit fáradtabban mozogtunk, így kevésbé futballoztunk jól, mint a Tyerek Groznij ellen, de a helyzetek alapján a döntetlen reálisabb lett volna. A meccs után ismét megvacsoráztunk. Esténként egyébként vacsora után nem rohanunk fel a szobánkba, hanem a hotel halljában szoktunk összejönni beszélgetni. Jómagam az otthoniakkal facebookon és skype-on tartom a kapcsolatot. Túl sok szabadidőnk nincs, az edzések között igyekszem kipihenni magam.

Sziasztok, majd jelentkezem!

Január 25., vasárnap

I. RÉSZ

Szerda reggel az indulás előtt még edzéssel indult a nap. Ezután ebédelni mentünk a Toscana Étterembe, majd elindultunk a schwechati reptérre - 18.55 kor szállt fel a gépünk. Az utazás hamar elment, körülbelül 2 óra 20 perces volt az út - én filmnézéssel ütöttem el az időt. A gépünk itteni, török idő szerint fél 11-kor landolt Antalyában, ahonnan busszal jöttünk tovább Manavgatba. Éjjel kettő óra is elmúlt, mire lefeküdtem.

Másnap fél kilenckor reggeliztünk, tíz órakor pedig egy átmozgató edzésen vettünk részt, így készültünk a délutáni mérkőzésre. Edzés után ebéd illetve megbeszélés következett, majd fél háromkor elindultunk Belekbe, a mérkőzés helyszínére. A Tyerek Groznij elleni meccs jól sikerült, hiszen egy nagyon erős orosz csapat ellen sikerült 2-0 ra győzni. A szállásra visszérkezve vacsoráztunk, az este további részét pedig pihenéssel töltjük. Egyébként Dudás Ádámmal vagyok egy szobában, a hotel rendben van és jó a kaja is.

Sziasztok, majd jelentkezem!

Január 22., csütörtök

Radó András - Manavgat

Radó tavalyi naplóját ITT ÚJRA ELOLVASHATJÁTOK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!