Haladás

2015.04.02. 18:41

Haladás-szurkoló az MLSZ elnökségében

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön délelőtt tartotta meg 2015-ös éves közgyűlését. Dr. Csányi Sándor marad az elnök, az elnöksége bekerült a szombathelyi születésű dr. Török Gábor is.

Pum András

A Magyar Labdarúgó Szövetség Küldöttközgyűlése egyhangúlag az MLSZ Elnökévé megválasztotta Dr. Csányi Sándort, valamint az MLSZ Elnökségének tagjává megválasztotta Balogh Gabriellát, Bánki Eriket, Berzi Sándort, Dankó Bélát, Garancsi Istvánt, Nyilasi Tibort, Dr. Anthony Radevet és Dr. Török Gábort - olvasható az mlsz.hu-n.

A tisztújítást követően Csányi Sándor köszönetet mondott a küldötteknek a bizalomért, valamint megköszönte a munkáját az elnökség két leköszönő tagjának, Vizi E. Szilveszternek és Kovács Árpádnak, ezen kívül köszönetet mondott a kormánynak a sportág fejlesztéséhez adott segítségéért. Elmondta: az MLSZ elnöksége azért dolgozik, hogy harmonizálja az érdekeket, egyformán szolgája az amatőr és a profi klubokat, folytassa a sportágban megkezdett fejlesztéseket, továbbra is fellépjen a labdarúgás megtisztulásáért, a futballunkban még feltűnő, de a sporttal, labdarúgással összeegyeztethetetlen jelenségekkel szemben, valamint erősítse a szövetség szolgáltató szerepét.

Dr. Török Gábor, a neves politikai elemező, a női labdarúgó szövetség bizottságának elnöke tehát az egyik új tagja az MLSZ-elnökségének. Az 1971-ben  Szombathelyen született, 1993-ban a fővárosba költözött 43 éves szakember köztudottan óriási Haladás-szurkoló.

Az MLSZ elnöksége, balról a harmadik dr. Török Gábor. Fotó: mlsz.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!