Haladás

2015.05.08. 19:46

Nagy Patrik pontot csenne otthonról

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás védekező középpályása hazatér szombaton, ám pont nélkül nem szeretne visszautazni a Rohonci útra.

Pum András

A zöld-fehérek télen szerződtetett 24 éves középpályása, Nagy Patrik Győrben született, 4-14 éves koráig, azaz tíz éven keresztül az ETO-ban futballozott. Számára tehát különleges lesz a szombati bajnoki - vagy mégsem?

- Annyiban mindenképpen, hogy szinte hazamegyek, mert a családom és a barátaim is kint lesznek a meccsen - mondta a tavasszal ötször kezdőként, háromszor csereként pályára lépő Nagy Patrik. - Jó érzéssel tölt el, hogy szülővárosomban futballozhatok - de ennyi, nem több. Nincs rajtam nagyobb nyomás. Attól függetlenül, ami az ETO-val történt, nagyon jó játékosok alkotják a győri keretet. Hátrányuk lehet, hogy mindenki szeretné eladni magát, így pedig a csapatjáték háttérbe szorulhat. Sok válogatott futballistájuk van, tehát nagyon nehéz dolgunk lesz, de számunkra most már valamennyi meccs élethalál-harc - így ez is. Noha igazán nagyot egy győzelemmel tudnánk előrelépni a tabellán, a jó erőkből álló ETO otthonában az egy pont sem kudarc. Habár az utóbbi hetek történéseit nekünk sem volt egyszerű feldolgozni, ha elfelejteni nem is lehet, túl kell lépni rajt. Ez pedig sikerült, amiben nagy segítségünkre van a sárvári edzőtábor. Együtt van a csapat, jól összekovácsolódtunk. Szombaton sok-sok egyéni és közös beszélgetés mellett nagyokat sétáltunk - délután pedig Szombathelyen edzettünk. Készen állunk a győri bajnokira.

Nagy Patrik minimum egy pontot elhozna Győrből

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!