Haladás

2015.10.10. 13:00

Jótékonysági licit Lázár Bence gyógykezelésére

Egy Hali-drukker a játékosok által dedikált szürke melegítőalsót ajánlott fel árverésre - a befolyt összeg a leukémiás Lázár Bencéé lesz.

haladas.hu

Az óriási Haladás-szurkoló, Lázár Bencéhez hasonlóan szintén súlyos betegségben, Rasmussen-szindrómában szenvedő 23 éves Samu Kornél saját pénzén vásárolt egy ahhoz hasonló szürke mackóalsót, mint amelyet Király Gábor a válogatottban és a Haladásban is visel. Király és a Haladás-futballistái is aláírták a melegítőt.

Kornél licitre bocsájtotta a Haladás-címerrel díszített nadrágot, a befolyt összeg a leukémiában szenvedő Lázár Bencéé lesz. Kornél igazán jól tudhatja, hogy mennyi jelent akár 100 forint segítség is egy súlyos betegség elleni harcban.

A licit 15 ezer forintról indul és október 24-ig a [email protected] címen név megadásával lehet rá licitálni. A licit akuális összegét közzétesszük honlapunkon illetve facebook-oldalunkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!