Haladás

2016.04.07. 13:29

Megtört a jég

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás csatára, Németh Márió egyenlített a Vasas ellen. A fiatal futballistának a szerda esti volt az első tavaszi találata.

Pum András

A Haladás támadója, Németh Márió ősszel öt gólt szerzett, tavasszal egészen a szerda esti Vasas (2-1) elleni mérkőzésig váratott magára a gólja. Az igazsághoz tartozik, hogy idén Németh sérüléssel bajlódott és idő kellett, mire újból játékba lendült.

Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, a Vasasnak óriási helyzete volt, és ez meghatározta az egész első félidő játékát. - mondta Németh Márió. -  Müller nagyon szép gólt rúgott, nekünk ezután mennünk kellett az eredmény után. Félidőben rendeztük a sorokat, mentálisan felpörögtünk, a mester jót váltott, Jánvári Gábor nagyszerűen szállt be a mérkőzése és kicsit szervezettebbek voltunk. Végül nagy csatában, bravúrosan megfordítottuk a mérkőzést . Ami a gólomat illeti, éreztem, hogy mélységből be kell indulnom, Dave-től (Williams) parádés labdát kaptam és nagyon higgadtan sikerült befejeznem a támadást. A második játékrészben nem csak passzolgattunk, hanem gólratörőren játszottunk, ez hozta meg a győzelmet. Hogy értékelem a saját teljesítményem? Az első félidőben Martíneznek adtam egy szép labdát, sajnos Leónak nem sikerült pontosan lekezelnie az átadást. Mióta sérülésemből felépültem, talán a Vasas ellen nyújtottam a  legjobbat, persze annyira nem vállalkoztam még, próbáltam biztos labdákat adni, hogy ne romboljam a játékomat rossz passzokkal. A legfontosabb azonban, hogy hosszú idő után ismét sikerült nyernünk.

Gólöröm á"lá Németh Márió

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!