Haladás

2017.01.16. 14:04

Tele ambícióval Jancsó András

A 20 esztendős Jancsó András örül, hogy visszatérhetett a Szombathelyi Swietelsky-Haladáshoz.

Pum András

A saját nevelésű Jancsó András nyáron került kölcsönbe az újonc Gyirmóthoz, 12 NB I-es bajnoki lépett pályára. A 20 esztendős utánpótlás-válogatott futballista megbízható teljesítményt nyújtott és mert Hegedűs János távozása miatt szükség volt belső védőre, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás visszarendelte a jó felépítésű futballistát. Jancsó hétfő délután már régi-új klubjával készült.

- Jól indult a gyirmóti történet, amikor odakerültem öt meccsen tíz pontot szereztünk - jelezte Jancsó András. - Jónak és szépnek tűnt minden, ám az utolsó nyolc mérkőzésen kikaptunk és visszacsúsztunk az utolsó helyre. Ami a saját teljesítményet illeti, a szakmai stáb többnyire elégedett volt velem, úgy látták, megbízhatóan játszottam. Akadt egy-két bakim is, de ez benne van a futballban. Jót tett a gyirmóti kiruccanás, a rendszeres játéklehetőség miatt mentem oda, márpedig ez megvalósult. Gyirmóton is figyelemmel kísértem a Haladás szereplését, a lefújás után mindig azt kérdezgettem és néztem meg a világhálón, hogy mit játszott a Hali. A Felcsútra igazolt Hegedűs Jánossal jó barátok vagyunk, amikor kiderült, hogy távozik Szombathelyről, reménykedtem, hogy - mivel 20 év alatti vagyok és belső védő - visszajöhetek. Úgy érzem, az elmúlt fél évben megmutattam, megállom a helyem az NB I-ben - tele vagyok ambícióval. Természetesen az a legfontosabb, hogy a Haladás jól szerepeljen, amellett nyilván szeretnék én is minél több lehetőséget kapni, hogy segíthessem csapatomat. Úgy vélem, az ötödik hely környékére odaérhetünk. Nagyon örülök, hogy - ha csak egyelőre fél évre is - visszatértem, de hosszútávra tervezek Szombathelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!