Haladás

2017.03.07. 07:40

A fővárosi rendőrség felhívása a Haladás-drukkerek számára

Elővételben is megvásárolhatók a szombati, FTC-Haladás bajnoki mérkőzés belépői. A Haladás-szurkolók szombaton a Petőfi Híd budai hídfőjénél gyülekeznek.

Pum András

Az OTP Bank Liga NBI-es labdarúgó fordulójában 2017. március 11-én 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC – Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgó-mérkőzés a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A mérkőzés normál biztonsági kockázatú, azonban a szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében a labdarúgó mérkőzésre érkező vendégszurkolók részére az előző évek hagyománya alapján gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan a szurkolók rendőri kísérés mellett lesznek átkísérve a Groupama Aréna vendégszektorához.

A mérkőzésre érkező Swietelsky Haladás FC szurkolók a mérkőzés napján a Budapest XI. kerület Petőfi Híd budai hídfőjénél gyülekezzenek 16.00-16.30 óra között. Innen a vendégszurkolók 16.30 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna  IV-es számú vendégkapujáig.

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!!!

Minden szurkoló hozzon magával arcképes hatósági igazolványt, mivel a belépésnél a biztonsági szolgálat a jegy használójának jogosultságát igazolvány alapján ellenőrzi!!!

A meghatározott gyülekezési pontokra személygépkocsival, kisbusszal érkező vendégszurkolók gépjárművezetői indulást megelőzően ellenőrizzék a jármű műszaki állapotát, mivel a lerobbanó, nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek.

nagy mértékben akadályozzák a kísérés időben való végrehajtását, szurkolók stadionhoz történő eljutását!

Szeretnénk a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül.  A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.  Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság

A mérkőzésre a vendégdrukkerek elővételben a Haladás Ajándékboltban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.) válthatnak belépőt.

Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek: 10-16 óra között

Szombat: 9.30-11.30 között

A jegyek egységesen 2000,- forintba kerülnek és klubkártya vagy valamilyen arcképes igazolvány szükséges vásárlásukhoz.

Internes jegyvásárlás: meccsjegy.mlsz.hu

A mérkőzés előtt a helyszínen is lehet jegyet venni, ehhez szintén klubkártya vagy arcképes igazolvány szükséges.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!