Haladás

2017.03.17. 19:55

Beteg kisfiú álmát váltotta valóra Király Gábor

A Ferencváros elleni mérkőzés után jött össze a találkozó Bencének Király Gáborral. A kisfiú nagy utat tesz meg gyógyulása felé.

Pum András

A nyári labdarúgó Európa-bajnokságot a kórházból kikerülve követte nyomon Sánta Bence - olvasható a kiralygabor.eu oldalon. -  A 12 éves Tiszabercelen élő fiú agydaganattal küzd. Az operációk, kezelések mellett is kitűnő tanuló, imádja a labdarúgást. Az őt segítő nyíregyházi Rákosgyermekekért Alapítvány keresett meg a kéréssel, hogy találkozzam Bencével. Mivel az ország két végén élünk, logikus választásnak tűnt valahol félúton egy mérkőzés utáni találkozó. Végül ősszel nem tudtuk ezt összehozni, de beszéltünk telefonon. Akkor megígértem, hogy tavasszal látjuk egymást.

Fotók: kiralygabor.eu

A Ferencváros-Haladás mérkőzésre esett a választás. Példaértékű hozzáállással találkoztunk a fővárosi klub részéről és a Groupama Arénát üzemeltető Lagardere Sports Hungary Kft. részéről is. Bencét és kísérőit örömmel fogadták, arany páholyból nézték végig a találkozót. A mérkőzés után végül mi is láttuk egymást és beszélgettünk. Kaptam tőle egy portré rajzot és én is ajándékoztam neki egy labdát.

Fontos pillanatok azok az életben, amikor az álmok megvalósulnak. Én azt kívánom Bencének, hogy még sok álma váljon valóra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!