Haladás

2015.01.04. 10:07

A Lazióval és az Interrel játszhat a Haladás

A tervek szerint február elején tíz napot töltene Olaszországban a Haladás, ekkor mérkőzne meg a két sztárcsapattal.

Pum András

Mint arról korábban beszámoltunk, január 20-29-ig, tíz napon keresztül Törökországban. Manavgat-Kizilagacban edzőtáborozik a Szombathelyi Haladás. Könnyen lehet, hogy ezen kívül még egy edzőtábort beiktatnak a zöld-fehérek - mégpedig Olaszországban.

Hangsúlyozzuk: a túra még szervezés alatt áll, a tervek szerint február elején 10 napot Rómában tölt a csapat. Az edzőtábor alatt az olasz fővárosban a Serie A jelenleg harmadik helyén álló Lazióval, Milánóban pedig a 11. Internazionaléval vívna edzőmérkőzést a vasi alakulat. Az olasz bajnokság a rövidke téli szünetet követően ezen a hétvégén folytatódik, így a két felkészülési mérkőzésre majd hétközben kerülne sor.

És hogy került az NB I. 15. helyén tanyázó Haladás kapcsolatba a két olasz sztárklubbal? Nos, a megoldás Massimiliano Caroletti. A korábban Tommaso Rocchit Szombathelyre csábító marketingmenedzser szervezi az olasz túrát.

A német Miroslav Klose is a Laziót erősíti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!