Haladás

2014.06.01. 19:31

Bealudtak a meccs elején

Az NB III. utolsó fordulójában a Haladás II. odahaza 1-0-ra kikapott a Mosonmagyaróvártól. A vasiak a 12. helyen zártak.

haladas.hu

Szombathelyi Haladás II.–Mosonmagyaróvár 0-1 (0-1)

Szombathely, 50 néző, vezette: Pillók.

Haladás II.: Ikotin – ANGYAL, HIRSCHLER, FÜREDI, Havasi – JANCSÓ, Bedi (Török), Németh Á. – TIHANYI (Hoós), Tóth M. (Vlasics), HALMAI. Edző: Kuttor Attila.

 

Az első tíz percet átaludta a hazai csapat, így a 8. percben egy kontra után megszerezte a vezetést a vendégegyüttes. Molnár robogott végig a jobb oldalon, beadását Simon András 11 méterről a jobb sarokba vágta (0-1). Ezt követően kiegyenlített játék folyt a pályán, a 30. percben Tihanyi óriási felső kapufát lőtt. A hajrában mezőnyfölényben futballozott a szombathelyi csapat, de a vendégvédelem jól zárt.

Szünet után is a Haladás II. támadott többet , nagy mezőnyfölényben játszott, ám nem boldogult a mosonmagyaróváriakkal. A lefújás előtt a vasiak labdát veszítettek a félpályánál, az óvári támadó már Ikotint is kicselezte, majd az üres kapu mellé lőtt.

A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna, ám nagyobb helyzetei a vendégeknek voltak. Gólszerző: Simon A. (8.).

Kuttor Attila: – A mérkőzés elején egy kontrából kaptunk egy gólt, sajnos ekkor még nem tudtuk felvenni a ritmust. Ami nem is csoda, másfél hónapja szerda-szombat ritmusban futballozunk. A mérkőzés további részében a Mosonmagyaróvár sikeresen védekezett. Belőlünk hiányzott a frissesség az ötlet, ezért nem sikerült gólt, gólokat szereznünk.

Tudósított: Márkus Gábor

További eredmények: Tököl–Dorog 0-4, Nagyatád–Veszprém 1-1, Balatonfüred-Körmend 5-2, Andráshida–Diósd 2-2, Győri ETO II.–Budaörs 0-2, BKV Előre–Budaörs 1-2, Csepel–Csákvár 2-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!