Haladás

2014.09.17. 09:52

Elszakadt Radó belső térdszalagja

A keddi németországi orvosi vizsgálaton kiderült, két helyen is elszakadt a belső térdszalagja a Haladás támadójának, Radó Andrásnak.

Pum András

Kedden utazott Münchenbe a másfél hónapja térdsérüléssel bajlódó Radó András. A 21 éves futballistát Stefan Hinterwimmer vizsgálta meg, az orvos korábban többek között a német világbajnok Bastian Schweinsteiger térdét is kezelte. A hazai orvosok térdszalaghúzódást, illetve zúzódást diagnosztizáltak, Münchenben azonban kiderült, két helyen is beszakadt Radó bal belső térdszalagja.

- Tüzetesen megvizsgált a német orvos, megállapította, hogy két helyen is beszakadt a belső térdszalagom, ezek közül az egyik fáj igazán - tudtuk meg Radó Andrástól. - Azt is mondta, ha megerőltetem, könnyen elszakadhat a keresztszalagom. A gyógyulást meggyorsítandó kaptam egy vérplazma injekciót. A héten tehát pihennem kell, hétfőn ismét megyek Münchenbe, péntekig az 1860 München egyik masszőre, Fehér József kezel majd. Bízom benne, használ a terápia, és azt követő héten elkezdhetem az edzéseket.

Továbbra is várni kell Radó András pályára lépésére. Fotó: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!