Haladás

2014.08.31. 12:18

Guzmics Richárd, Kamil Kopunek és Mr. X

Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője három minőségi futballistával erősítené meg keretét.

Pum András

Hat bajnoki mérkőzésen egy-egy győzelem és döntetlen mellé négy vereséget gyűjtött be a Szombathelyi Haladás, amely három gólt rúgott kilenc kapott ellenében, és négy pontot szerzett. Ez jelen pillanatban a 13. helyre elég.

Egy évvel ezelőtt - persze nem ugyanezekkel az ellenfelekkel szemben - két sikert, három döntetlent, egy zakót jegyezhettünk fel, a gólarány 8-8 volt, és kilenc ponttal a tabella hatodik helyén tanyáztuk. A különbség legalább annyira szembeötlő, mint a tavalyi és idei játékoskeret közötti differencia.

Ahhoz, hogy feljebb kapaszkodjunk a tabellán, erősítésre van szükség - mondja Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője.

- A Honvéd elleni kispesti bajnokiig két hét áll rendelkezésünkre, jó volna, ebben az időszakban három meghatározó labdarúgót sikerülne igazolnunk - jelezte Artner Tamás. - Hátulra Guzmics Richárdot szeretném szerződtetni, védekező középpályás posztjára a próbajátékon szerepelt szlovák Kamil Kopunek leigazolását szorgalmaztam a tulajdonosok felé. Mellettük szükségem lenne egy kreatív középpályásra, olyanra, aki biztonságot, emellett pedig fazont ad a csapat játékának. Van konkrét kiszemeltem is, vele vezetőink felvették a kapcsolatot, de nevet nem szeretnék mondani.

Artner Tamás három futballistát igazolna az elkövetkező két hétben. Fotó: Unger Tamás

Az átigazolási időszak szeptember 1-jén, azaz hétfő éjfélkor lejár. Ezt követően is lehet igazolni, ám kizárólag olyanokat, akiknek nincs csapatuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!