Haladás

2014.02.08. 12:08

HALADÁS JEGYEK - BÉRLETEK - BELÉPTETŐRENDSZER

JEGYEK, BÉRLETEK

A soproni stadion keleti (város felöli) tribünje teljes egészében fedett, a szemben lévő nyitott. A fedett (keleti) tribünre egységesen 3000, a nyitottra (nyugati) 1400 forint a belépő. A fedett tribünre 12000, a nyitottra 6000 forintba kerül a tavaszi bérlet.

A stadionban hat pénztár (öt hazai, egy vendég) üzemel, ahol jegyet lehet vásárolni. A stadionban beléptetőrendszer üzemel. A nyitott tribünre csak a nyitott tribün melletti bejáratnál, a fedettre csak a fedettnél lehet bemenni.

A helyeket érkezési sorrendben kell elfoglalni!

A megállapodás szerint a Haladás „B”-közép a nyitott tribün, keleti oldali, a főbejárathoz közelebbi szélén szurkol, ugyanezen tribün másik végén található a vendégszektor. A vendégszektorral szemközti, fedett tribün széle pedig a soproni „B”-közép helye, oda – szintén a megállapodás alapján – nem foglalnak helyet Haladás-drukkerek. A kapuk mögött nincs lelátó.

A stadionnak nincs külön parkolója, így a személygépkocsikat a pálya mellett, illetve a közeli lakótelep, bevásárlóközpontok, üzletek parkolójában célszerű letenni.

A szombathelyi stadionra kiadott bérletek (VIP, sportolói, sajtó, öregfiúk, stb.) nem érvényesek Sopronba!

Jegyelővétel

Haladás Ajándékbolt (Szhely, Kossuth Lajos utca 20.)

Hétfő-péntek: 10-16

Szombat: 9.30-11.30

Internet

meccsjegy.mlsz.hu

 

BELÉPTETŐRENDSZER

A beléptető kapukkal kapcsolatban kérjük, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállunkat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be. Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkezik a mérkőzésre, maga elé szorítva lépjen be a forgókapuba, a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára.

A meccsjegy.mlsz.hu weboldal Haladás oldalán elővételben megvásárolhatók a jegyek, amely otthoni kinyomtatása révén elkerülhető a stadion jegypénztárában való sorban állás.

Az online felületen ugyanúgy regisztráció szükséges, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket. Az interneten maximum hat jegyet lehet egyszerre megvásárolni, fizetni kizárólag bankkártyával tud majd. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a beléptetéskor a rendezők az otthon kinyomtatott jegyeken található adatokat is összevetheti a személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél vagy szurkolói kártya adataival, így kérünk minden szurkolót, hogy valós adatait adja meg a jegy online vásárlásakor is!

HAJRÁ HALADÁS!

TAO pályázatok

 

 

 

 

Sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem 2014  - ide kattintva letölthető

Sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem jóváhagyása 2014  - ide kattintva letölthető

Sportfejlesztési program  2015  - ide kattintva letölthető

Sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem jóváhagyása 2015  - ide kattintva letölthető

Adatkezelési tájékoztató a kamerával történő megfigyeléshez kapcsolódó adatkezelésről

Adatkezelési tájékoztató a névre szóló belépőjegy kiállításához, valamint a beléptetéshez kapcsolódó adatkezelésről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!